Strudele cu dulceata de visine si nuca

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 16 Mar 2016 | 5841 vizualizari

 

Un desert rapid și delicios, perfect pentru zilele de post! 

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 1/2 borcan dulceață de vișine
  • 3 lg nuca măcinată
  • 1 lg nuca de cocos
  • Zahar pudra
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu dulceata de visine si nuca:

Se da drumul la cuptor.

Dulceata se amestecă cu nuca. 

Aluatul, dezghețat în prealabil, se întinde și se taie în 18 dreptunghiuri. 

Se pune dulceață și se rulează. Se pun în tava tapetata cu hârtie de copt și se crestează puțin. Deasupra se presară mac. 

Se coc la foc mediu, pana devin aurii. 

Când sunt gata se pudrează cu zahar. 

Poftă buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu dulceata de visine si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

17.03.2016, 08:41

As vrea vreo doua la

CameliaR 1

17.03.2016, 11:22

Yamiii, ce bun!

Rahela Velicu 1

22.03.2016, 12:53

Si eu vreau cateva!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu chimen si mac - de post